Verkeersregelaar

Een verkeersregelaar zorgt voor een veilige doorstroming in het verkeer in het openbare verkeer of evenement en de beste doorstroming voor mobilisten of bezoekers. Fire&Safety Friesland is flexibel inzetbaar en draagt daarom graag bij aan een oplossingen voor alle mobilisten

Duidelijke dienstverlening

  • Beroepsverkeersregelaar

  • Ook gecertificeerd beveiliger en brandwacht

  • Werkt oplossingsgericht

Veilig begeleid van A naar B

Reken op goede begeleiding van een beroepsverkeersregelaar. Zo gaan alle werknemers, bezoekers en werggebruikers veilig en soepel van A naar B. Fire&Safety Friesland is in te huren voor begeleiding en ondersteuning bij verschillende opdrachten. Van bedrijventerreinen en bouwprojecten tot langs de weg of bij andere werkzaamheden.

Zoekt u een verkeersregelaar?

De verkeersregelaars van Fire&Safety Friesland zijn ervaren en gedreven vakmannen die van betekenis wil zijn voor uw bedrijf. een groot aantal verkeersregelaars heeft ook ervaring als beveiliger, brandwacht en Bhv’er en dat komt ook van pas tijdens zijn werkzaamheden als verkeersregelaar. Verwacht een beroepsman die flexibel is in de planning en klaarstaat wanneer er nood aan de man is.

Veelgestelde vragen

Het bedrijf is gevestigd in Oosterzee en werkt in heel Nederland. de meeste werkzaamheden zijn geconcentreerd is Noord-Nederland met als eind lijn Amsterdam, Utrecht, Arnhem.

Iedere opdracht is maatwerk. Neem voor de mogelijkheden en een prijsopgave contact op met Sjoerd de Jong.